ADIYAMAN / BESNİ - Şehit Hakan Bali Ortaokulu

04163212076
OYRATLI KÖYÜ OYRATLI KÜME EVLERİ NO: 279 BESNİ / ADIYAMAN
Vizyon
Öğrencilerimizi; aklın ve bilimin aydınlığında çağdaş, demokratik ve laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti yasalarına saygılı, sorumluluğunu bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bireyler olarak hazırlamaktır. Öğrenmenin temel bir ihtiyaç olduğunu kabul ediyoruz. İstiyoruz ki, Okulumuzdaki herkes görev ve sorumluluk tanımını iyi bilsin, kendi alanında tercih edilen olsun. İstiyoruz ki, Okulumuzda herkes, her gün, daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, kendisi, ailesi ve çevresiyle barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, hoşgörülü, paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, mutlu, okuduğu okula bağlı, laik gençler yetiştirmektir.
08:10 -14:20
Yol asfalttır.
Oyratlı Köyü Besni/ADIYAMAN
İle 55 Km,ilçeye ise 10 Km uzaklıktadır.